Raja-karjalan ja Aunuksen sukujen tutkimuskurssi Tampereella 28.–29.10.2023

30,00

Osasto:

Kuvaus

HUOM: Karjalan Sivistysseuran jäsenille kurssi on maksuton. Muille kurssi maksaa 30 euroa. Lisää KSS:n nettikaupassa sukututkimuskurssi ostoskoriisi ja siirry kassalle. Täytä avautuneeseen lomakkeeseen laskutustiedot ja kirjoita lisätietoihin oletko KSS:n jäsen. Ei-jäsenet saavat laskun myöhemmin. Kirjoita lisätietoihin tai sähköpostitse, jos sinua kiinnostaa jokin tietty paikkakunta Raja-Karjalassa tai Aunuksessa. Voit kertoa myös onko sinulla kokemusta vastaavista sukututkimuskursseista.

Kaksipäiväinen sukututkimuskurssi keskittyy Raja-Karjalan ja Aunuksen sukututkimuslähteiden esittelyyn ja erityisesti opastaa niiden oikeassa tulkinnassa. Kurssilla tutustutaan vanhoihin käsialoihin ja harjoitellaan käytännön sukututkimusta. Tutkimuskurssin opettajana Santeri Palviainen. Hän vetää Karjalan Sivistysseuran sukututkimustoimikuntaa, sekä on KSS:n ja Suomen Sukututkimusseuran hallituksissa.

Sukututkimuskurssi järjestetään Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen tiloissa, luentosalissa 460 lauantaina ja sunnuntaina 28.–29.10.2023 kello 10–16 molempina päivinä. Osoite on Tampereen valtatie 15. Molempina päivinä on kello 12 puolen tunnin ruokatauko ja kello 14 varttitunnin kahvitauko.

Ilmoittaudu pian, sillä saat ennen kurssia sähköpostitse kurssin materiaalia tutustuttavaksi!

Kirjoita ilmoittautumisen lisätietoihin, jos sinua kiinnostaa jokin tietty paikkakunta ja kerro myös onko sinulla kokemusta vastaavista sukututkimuskursseista.

Kurssi soveltuu kaikille Raja-Karjalan ja Aunuksen tutkimisesta kiinnostuneille. Kyrilliset kirjaimet kannattaa opetella jo ennen kurssia. Tervetuloa!

Posted in Uncategorized |
Bookmark the permalink.