Karjalainen seinäkalenteri vuodelle 2024

Kuvaus

Karjalan Sivistysseuran vuosikalenteri on matka karjalaisiin perheisiin, sukuihin ja muistoihin. Kannessa näet sukupolvien kirjon. Mennyt vuosi on päättynyt ja uusi vuosi alkaa, mutta se on samaa jatkumoa kuin sukupolvien ja muistojen ketjut. Valokuviin on tallennettu sitä, mitä on pidetty tärkeänä: perhe, suku, ystävät ja hyvät hetket.

Kaikki vuosikalenterin kuvat on valittu Karjalan Sivistysseuran Sampo-tietokannasta. Tietoa kuvista on välillä hyvin niukasti. Tunnistatko sinä näitä ihmisiä tai paikkoja? Mikä oli näiden ihmisten tarina, mitä on kuvien takana? Kerro meille lisää: toimisto@karjalansivistysseura.fi

Kuukausien ja päivien nimet ovat vienankarjalaksi, eteläkarjalaksi ja livvinkarjalaksi. Lopusta löytyvät myös merkittävät juhlapäivät sekä ortodoksinen nimipäiväkalenteri.

Kalenterin koko on A4, sivuja on yhteensä 36.

Posted in Uncategorized |
Bookmark the permalink.