Astrid Lindgren: Peppi Pitkysukku Suvimerel

20,00

Kuvaus

Kenbo on Peppi Pitkysukku? Kaikkii vägevembi, ystävällizembi, vesselembi da bohatembi tyttöine kogo kaikes muailmas, tiettäväine!

Midä roihes, konzu suuri herttu tahtou ostua Villa Vellekullan, Pepin koin, kus tyttöine eläy kolmei iččeh oblezjanan da hebozen kel? Mibo kummii ollou bömbö da ongo se tartučču? Kuibo vie voijah pienet lapset piästä akuulois da rozvolois Suvimeren suarel? Sihgi nähte sanellah täs kirjas.

Peppi Pitkysukku Suvimerel on kaikes mieros suvaitun ruoččilazen kirjuttajan Astrid Lindgrenan kolmas kirju Peppih nähte. Aijemba ollah piästy ilmah karjalakse Peppi Pitkysukku dai Peppi Pitkysukku nouzou laivale.

 

Peppi Pitkätossu on maailman vahvin ja kiltein ja hauskin ja rikkain tyttö. Hän asuu ypöyksin talossa nimeltä Huvikumpu, seuranaan vain hevonen sekä marakatti, jonka nimi on herra Tossavainen. Lisäksi hänellä on kapsäkki täynnä kultarahoja.

Peppi Pitkätossu on maailman vahvin ja kiltein ja hauskin ja rikkain tyttö. Hän asuu ypöyksin talossa nimeltä Huvikumpu, seuranaan vain hevonen sekä marakatti, jonka nimi on herra Tossavainen. Lisäksi hänellä on kapsäkki täynnä kultarahoja. Naapurissa asuvat Tommi ja Annika, ja heidän elämänsä on ollut paljon hauskempaa sen jälkeen, kun Peppi muutti kaupunkiin. Kirjassa Peppi Pitkätossu Etelämerellä Peppi ottaa heidät mukaansa Etelämerelle.

Astrid Lindgrenin suositun kirjasarjan kolmas osa on julkaistu livvinkarjalaksi.

Livvinkarjalaksi käänsivät Aleksi Ruuskanen ja Tamara Ščerbakova.

Karjalan Sivistysseura, 2021. 133 sivua, kuvitus Ingrid Vang Nyman.

Posted in Uncategorized |
Bookmark the permalink.