Tilaa karjalaisia lehtiä

Tilaa Karjalassa ilmestyvien OMA MUA ja KARJALAN SANOMAT -lehtien PDF-versiot Suomeen!

• Livvin- ja vienankarjalaksi ilmestyvä Oma Mua maksaa nettilehtenä (PDF) 20 € / vuosi

Tarjous: Saat Oma Mua-lehden vuoden 2022 loppuun saakka tilaamalla sen lokakuun tai marraskuun aikana 2021.

• Suomeksi ilmestyvä Karjalan Sanomat maksaa nettilehtenä (PDF) 30 € / vuosi (uudet tilaukset) ja 25 € / vuosi (vanhat tilaukset).

Lehden sähköinen versio lähetetään heti ilmestymisen jälkeen tilaajan sähköpostiosoitteeseen. Lehdet ilmestyvät kerran viikossa. Voit tilata kumman tahansa tai molemmat lehdet alla olevalla lomakkeella.

Lehtimaksut tilitetään Oma Muan ja Karjalan Sanomien kustantajalle täysimäärisinä.

Tilauslomake

Nimi (pakollinen)

Sähköpostiosoite (pakollinen)

Haluan tilata seuraavat lehdet (voit ruksittaa yhden tai molemmat):

Painaessasi Tee tilaus -nappia tilauspyyntösi lähtee Karjalan Sivistysseuralle. Sinuun otetaan yhteyttä mahdollisimman pian. Kiitos!