Matkalle Petroskoin kansalliseen arkistoon 14.-17.5.

Viimeinen ilmoittautumispäivä matkalle Petroskoin kansallisarkistoon on maanantai 13.4.

Työmatka Petroskoin kansallisarkistoon tehdään 14–17.5.2015. Petroskoin arkistossa sijaitsevat vienankarjalaisen sukututkimuksen kannalta tärkeimmät lähdemateriaalit vuodesta 1782. Arkistopäivä on 15.5. Tietopyynnöt lähetetään kootusti etukäteen arkistoon, jotta matkasta saadaan paras mahdollinen anti.

Matkaan sisällytetään kulttuuriohjelmaa; säiden salliessa käydään Kižin saarella.

Matkapaketti sisältää matkat bussilla ja majoituksen keskustahotellissa 2 hengen huoneessa. Matkareitti on Muhokselta Kajaanin ja Joensuun kautta Niiralan raja-asemalle Tohmajärvelle ja sieltä Petroskoihin. Sovittaessa kulkijoita otetaan kyytiin matkan varrelta ja Joensuun rautatieasemalta 14.5.

Matkan hinta riippuu lähtijöiden määrästä. Alustavasti on laskettu, että hinta on 280-400 euron välillä. Hinta sisältää matkat, majoituksen sekä aamupalan. Muista ruokailuista ja matkaan liittyvistä kuluista jokainen huolehtii itse (viisumit, passit, pääsymaksut nähtävyyksiin jne.).

Matkan käytännön järjestelyt hoitaa Sari Heimonen (matkatoimisto SH-Import) Lisätietoja Sarilta sari@sh-importi.fi ja puh. 044 567 1943. Sitovat ilmoittautumiset Sarille 31.3.2015 mennessä. Arkistomateriaaleja koskevat tietopyynnöt sähköpostilla osoitteeseen suvut@karjalansivistysseura.fi.