Suvut

Suvut -sivuille on koottu perustietoa sukututkimuksesta erityisesti vienalaisten sukujen tutkijoille.

Karjalan Sivistysseura avasi syksyllä 2015 maksuttoman SAMPO-tietokannan sukututkijoiden ja muiden kiinnostuneiden käyttöön. SAMPOon tulee linkittyvät tietokantarakenteet lehtiartikkeleille, Irja Rämän ja muiden sukututkijoiden tuottamille aineistoille, vanhojen Itä-Karjalan seurakuntien metrikkakirjoille ja muille väestöluetteloille sekä Karjalan Heimon ja sitä edeltäneiden KSS:n lehtien artikkelihakemistot.

SAMPO-tietokannan materiaaliin voidaan tehdä hakuja henkilön, suvun, paikkakunnan, asiasanan tai ajankohdan mukaan perusteella.

Luettelo vienalaisia sukuja tutkineista henkilöistä sekä heidän tutkimuksensa kohteena olevista suvuista: Vienan sukujen tutkijoita 2015. (pdf)

Vienalaisia sukuja tutkiva törmää väistämättä kyriliseen aakkostoon.