Halličus da ruado

Karjalan Sivistysseuran toimindas vastuau halličus, kudaman valliččou joga vuottu yhtistyksen ozanottajien kerähmö. Halličukses on kaikkiedah yheksä ozanottajua, kudamien ruadokauzi on kolme vuottu. Paginanvedäi vallitah kerras vuvvekse. Vuvves 2012 algajen halličukses ollah moizet ristikanzat:

Eeva-Kaisa Linna, paginanvedäi (puheenjohtaja (at) karjalansivistysseura.fi)
Pekka Vaara, paginanvedäjän sijahine (toimisto (at) karjalansivistysseura.fi)
Markku Pottonen, ozanottai (toimisto (at) karjalansivistysseura.fi)
Eila Stepanova, sekretari (sihteeri (at) karjalansivistysseura.fi)
Tuulikki Halla, ozanottai (toimisto (at) karjalansivistysseura.fi)
Kari Kontu, ozanottai (toimisto (at) karjalansivistysseura.fi)
Pekka Pamilo, ozanottai (toimisto (at) karjalansivistysseura.fi)
Terttu Louhikoski-Alasuutari, ozanottai (toimisto (at) karjalansivistysseura.fi)
Senni Timonen, ozanottai (toimisto (at) karjalansivistysseura.fi)
Kai Peksujeff, ozanottai (toimisto (at) karjalansivistysseura.fi)

Pentti Keynäs, kunnivopaginanvedäi

Karjalan Sivistysseuran organizacien sekretarinnu ruadau Irma Lahti toimisto (at) karjalansivistysseura.fi

hallitus2015

Karjalan Sivistystysseuran hallitus 2015-16.

Karjalan Sivistystysseuran halličus 2015

Halličuksen ruavonjago

Halličuksen da Seuran ozanottajien azielointundemustu parandettavakse halličus on azetannuh toimikunnat, kudamien ruavonnu on valmistua da ozin hoidua dieloloi toiči iččenäzestigi.

Abudengu- da avvustustoimikundu

Abudengu- da avvustustoimikunnan ruavonnu on kui opastujien abudengupakičuksien mugai kohteavvustuspakičuksien kaččelemine da piätöksien luadimine.

Ozanottajat: Ritva Kivi (pj), Mari Rajamaa (sihteeri), Eila Stepanova, Pekka Pamilo, Markku Pottonen ja Terttu Louhikoski-Alasuutari.

Talovustoimikundu

Talovustoimikundu nevvou halličustu talovuoh da varoih liittyjis kyzymyksis.

Ozanottajat: Pekka Vaara (pj), Markku Pottonen, Kari Kontu, Outi Homanen ja Kai Peksujeff.

Hallindotoimikundu

Hallindotoimikundu hoidau eriluaduzii käytändön dieloloi.

Ozanottajat: Eeva-Kaisa Linna, Pekka Pamilo ja Irma Lahti.

Vuozipruazniekkutoimikundu

Vuozipruazniekkutoimikunnan ruadoh kuuluu heimopäivien da vuozikerähmölöin järjestämine.

Ozanottajat: Eeva-Kaisa Linna, Tuulikki Halla, Eila Stepanova, Pekka Pamilo, Kai Peksujeff ja Kari Kontu.

Julgavotoimikundu

Julgavotoimikunnan ruadoh kuulutah Karjalan heimo -lehten toimitusnevvostodielot, Seuran julgavotoimindu, yhtistysviestindy sego sähköine viestindy.

Ozanottajikse on azetettu Senni Timonen (pj), Pekka Laaksonen, Pekka Vaara, Eila Stepanova, Tuulikki Halla, Ville Vaara ja Eeva-Kaisa Linna. Toimikunnan sekretarinnu ruadau Karjalan Heimo -lehten piätoimittai Aila-Liisa Laurila.