Tilaa lehti

Karjalan Sivistysseuran jäsenet saavat Karjalan Heimo -lehden jäsenetuna. Lehden voi tilata myös erikseen.

Jäsenyys

Jäsenyyttä anotaan Karjalan Sivistysseuran hallitukselta joko alla olevalla nettilomakkeella, joka lähtee automaattisesti seuran toimistoon tai lähettämällä sähköpostilla vastaavat tiedot osoitteeseen toimisto (at) karjalansivistysseura.fi.

• henkilöjäsen 32 € (jäsenetuna Karjalan Heimo -lehti)
  • lisäjäsen 10 € / henkilö (samassa taloudessa henkilöjäsenen kanssa asuva, ei Karjalan Heimo -lehteä)
  • kannattajajäsen 100 € (yhteisö, jäsenetuna Karjalan Heimo -lehti)

Karjalan Heimo-lehti

Karjalan Heimo-lehden voi tilata ilman jäsenyyttä samoin kuin jäsenyyttä haetaan, sähköisesti alla olevalla lomakkeella tai sähköpostilla seuran toimistoon.

•  kesto- ja vuositilaus 40 € / vuosi

Hae jäsenyyttä, tilaa lehti tai ilmoita muutoksista

Sukunimi (pakollinen)

Etunimi (pakollinen)

Syntymävuosi (pakollinen)

Toimipaikka

Katuosoite (pakollinen)

Postinumero (pakollinen)

Postitoimipaikka (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Mistä syntyi kiinnostus hakea seuran jäsenyyttä?

Lisätietoja / palautetta