Carelica-kirjasto

Seuran Carelica-kirjasto käsittää yli 5000 teosta, joiden joukossa on lukuisia harvinaisuuksia. Carelica-kirjasto palvelee tutkijoita ja Karjalan asioista kiinnostuneita. Teoksia ei lainata, mutta niihin on mahdollisuus tutustua Carelica-kirjastossa, erikseen sopien, toimistoaikana: tiistaisin ja torstaisin klo 10–15. Toimisto on suljettuna heinäkuussa.

Siirry Carelica -kirjastoluetteloon ->

Valokuvakokoelmassa on yli 4000 valokuvaa, monet niistä kuvaavat kyliä, joita ei enää ole.

Arkistosta löytyvät seuran pöytäkirjat ja kirjeenvaihto vuodesta 1906 alkaen. Ne sisältävät arvokasta historia- ja muistitietoa mm. karjalaisuudesta, runonlaulajista ja laukkukauppiaista.

Seuran laaja arkisto on siirretty vuonna 2008 Kansallisarkistoon, jossa se on tutkijoiden ja muiden Karjalan asioista kiinnostuneiden käytettävissä.

Seura kerää, tallentaa ja levittää karjalaista perinne-, historia- ja sukutietoa.